WEB DESIGN

Proiectarea web ar trebui să fie trei lucruri: centrată pe om, convingătoare și rezistentă în viitor.

“Echipa de Tocilari” nu credem în a fi doar o altă companie de design web. Credem că site-ul dvs. web este extensia naturală a poveștii mărcii dvs. care dă tonul prezenței dvs. online. Un design web excelent depășește limitele dintre un aspect static cu trei coloane și oferă utilizatorilor o experiență digitală captivantă. Un design grozav nu este creat în vid. Tocilarii noștri se străduiesc profund pentru a se cufunda în industria dvs. și în estetica mărcii dvs. Procesul nostru de colaborare vă implică pe dvs. și echipa dvs. la fiecare pas, asigurându-vă că noul dvs. site este ceva care vă reprezintă cu adevărat pe dvs. și afacerea dvs., atingând în același timp obiectivele.

1

Identificare


Procesul nostru de proiectare începe cu înțelegerea mărcii, nevoilor, obiectivelor și obiectivelor afacerii pentru site-ul dvs. web și elaborarea unui calendar și a unui plan de proiect adecvat.

2

Cercetare


Realizăm cercetări ample asupra industriei, concurenților, audienței și intervievăm părțile interesate interne pentru a construi o strategie și un design adaptate.

3

UX/UI


Dezvoltăm un sitemap și wireframe pentru proiectul dvs. Acest lucru ne ajută să definim caracteristicile cheie, funcționalitățile și structura noului dvs. site web.

4

Strategie


Lucrând în colaborare cu echipa dvs., stabilim ce conținut este necesar și util pentru site-ul dvs. web, precum și unde ar trebui să fie plasat pentru un impact maxim.

5

Proiectare


Proiectăm elementele grafice și vizuale necesare pentru a da viață site-ului dvs. web.

NU MAI AȘTEPTA!

Contactează-ne acum pentru o evaluare gratuită!